GEMFUL 200 mg/5 ml I.V. İnfüzyon İçin Konsantre Çözelti İçeren Flakon

Gemsitabin hidroklorür adlı aktif  maddeyi içinde bulunduran GEMFUL 200 mg/5 ml I.V. Flakon,, sırasıyla; Antineoplastik ve İmmünomodülatör Ajanlar, Antineoplastikler, Pirimidin analogları ve Gemsitabin şeklinde sınıflandırılmış olup, L01BC05 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz GEMFUL 200 mg, TEVA İLAÇLARI SANAYİ firmasının ürünüdür.

GEMFUL 200 mg için kısa bilgilendirme ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, GEMFUL ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, GEMFUL dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; GEMFUL kullanım şekli; GEMFUL yan etki, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler vb. GEMFUL 200 mg İV Flakon, ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

GEMFUL 200 mg/5 ml I.V. İnfüzyon İçin Konsantre Çözelti İçeren Flakon’a ait kullanım talimatı (ilaç prospektüsü)

GEMFUL 200 mg-5 ml I.V. İnfüzyon İçin Konsantre Çözelti İçeren Flakon'a ait kullanım talimatı (ilaç prospektüsü)

GEMFUL 200 mg/5 ml I.V. İnfüzyon İçin Konsantre Çözelti İçeren Flakon’un kısa ürün bilgilendirmesi

GEMFUL 200 mg-5 ml I.V. İnfüzyon İçin Konsantre Çözelti İçeren Flakon'un kısa ürün bilgilendirmesi

GEMFUL Bileşimi: Etken madde Gemsitabin ( 200 mg), yardımcı maddeleri ise; Enjeksiyonluk su  ve hidroklorik asit bileşenlerinden oluşur.

Endikasyon Bilgisi : GEMFUL 200 mg I.V. Flakon, yumurtalık (over), mesane kanseri, pankreas, meme ve küçük hücreli dışı akciğer kanserlerinin tedavisinde; sitotoksik

Kontrendikeleri : emzirme, hamilelik, aşırı duyarlılık, ciddi böbrek hastalığı, ciddi karaciğer hastalığı

Yan etki : ödem, anoreksi, bilirubin artışı, anemi, kanlı idrar, ateş, mide bulantısı, nefes darlığı, terleme, konstipasyon, kas ve eklem ağrısı, halsizlik, uyku düzensizliği, diyare, karaciğer enzimlerinde artış

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir