GASVİN DUO Oral Süspansiyon

Sodyum alijinat, Sodyum Bikarbonat ve Kalsiyum Karbonat adlı etken maddeyi içinde bulunduran GASVİN DUO Oral Süspansiyon, sırasıyla; Sindirim Sistemi ve Metabolizma, Mide İlaçları, Antiasitler, Peptik ülser ve gastroözofageal reflü hastalığı için diğer ilaçlar ve Aljinik asit, antiasit kombinasyonu şeklinde sınıflandırılmış olup, A02BX13 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz GASVİN DUO Oral Süspansiyon, DEVA HOLDİNG firmasının ürünüdür.

GASVİN DUO için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, GASVİN DUO ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, GASVİN DUO dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; GASVİN DUO kullanım şekli; GASVİN DUO Süspansiyon yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi GASVİN DUO Süspansiyon ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

GASVİN DUO Oral Süspansiyon’a ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

GASVİN DUO Oral Süspansiyon'a ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

GASVİN DUO Oral Süspansiyon’un Kısa Ürün Bilgisi

GASVİN DUO Oral Süspansiyon'un Kısa Ürün Bilgisi

İlacın etken maddesi Sodyum alijinat, Sodyum Bikarbonat ve Kalsiyum Karbonat, gastroözofageal reflü semptomlarında; antiasit

Yemeklerden sonra ve gece yatmadan önce hekimin önerdiği dozda.

GASVİN de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. GASVİN’ i size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir