FLUCAN 150 mg 2 Kapsül

Flukonazol adlı etken maddeyi içinde bulunduran FLUCAN 150 mg Kapsül, sırasıyla; Antienfektifler, Sistemik Antimikotikler, Triazol türevleri ve flukonazol şeklinde sınıflandırılmış olup, J02AC01 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz FLUCAN, PFİZER İLAÇLARI  firmasının ürünüdür.

FLUCAN 150 mg için kısa bilgilendirme ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, FLUCAN ne ilacıdır; FLUCAN’a başlamadan önce uyulması gerekenler,  FLUCAN dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; FLUCAN kullanım şekli; yan etkileri, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi FLUCAN Kapsül ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

FLUCAN 150 mg 2 Kapsül’e ait kullanım talimatı( İlaç Prospektüsü)


FLUCAN-150-mg-2-Kapsül-İlaç-Prospektüsü

FLUCAN 150 mg 2 Kapsül’ün kısa ürün bilgisi

FLUCAN 150 mg 2 Kapsül'ün kısa ürün bilgisi

FLUCAN da dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. FLUCAN’ı size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. FLUCAN alımı yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir