FİGOLYZ 100 mg IV İnfüzyonluk çözelti için toz

FİGOLYZ 100 mg sırasıyla; Antienfektifler, Sistemik kullanılan Antimikotikler,  Diğer antimikotikler ve anidulafungin şeklinde sınıflandırılmış olup, J02AX06 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz FİGOLYZ, GENSENTA İLAÇ SANAYİ firmasının ürünüdür.

FİGOLYZ için kısa bilgi ve prospektüs pdf belgeleri (Endikeleri, Anidulafungin nedir,  FİGOLYZ ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, FİGOLYZ dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; FİGOLYZ kullanım şekli; FİGOLYZ yan etkisi, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi FİGOLYZ İnfüzyonluk çözelti için toz ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

FİGOLYZ 100 mg IV infüzyonluk çöz. hazırlamada kullanılacak konsantre için toz kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

FİGOLYZ 100 mg IV infüzyonluk çöz. hazırlamada kullanılacak konsantre için toz kullanma talimatı (ilaç prospektüsü)

FİGOLYZ 100 mg IV infüzyonluk çöz. hazırlamada kullanılacak konsantre için toz kısa ürün bilgisi

FİGOLYZ 100 mg IV infüzyonluk çöz. hazırlamada kullanılacak konsantre için toz kısa ürün bilgisi

Endikasyon bilgisi: anidulafungin adlı etken maddesini içinde bulunduran FİGOLYZ , invazif fungal enfeksiyonlarda;  antimikotik.

Kontrendikeleri: ilaca alerji hassasiyeti

Yan etki: hipokalemi, bulantı, diyare

Hamilelikte C kategorisindedir ve emzirenler hekimle görüşmeden bu ilacı kullanmamalıdırlar.

FİGOLYZ de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz FİGOLYZ’i nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. FİGOLYZ’i size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız rahatsızlığınızda daha çabuk bir iyileşme sağlamaz. FİGOLYZ İnfüzyonluk çözelti için toz ile tedaviniz yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir