FERRUM HAUSMANN 50 mg/5 ml Şurup

Demir III hidroksit adlı etken maddeyi içinde bulunduran FERRUM HAUSMANN Şurup sırasıyla; Kan ve Kan Yapıcı Organlar, Kansızlık (Anemi) İlaçları, Demir Eksikliği İlaçları, Demir trivalant ve demir III hidroksit şeklinde sınıflandırılmış olup, B03AB05 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz FERRUM HAUSMANN Şurup, ABDİ İBRAHİM İLAÇ SANAYİ  firmasının ürünüdür .

FERRUM HAUSMANN Şurup için kısa bilgilendirme ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, FERRUM HAUSMANN ne ilacıdır; FERRUM HAUSMANN’a başlamadan önce uyulması gerekenler, FERRUM HAUSMANN dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; FERRUM HAUSMANN kullanım şekli; yan etkileri, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi FERRUM HAUSMANN Şurup ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

FERRUM HAUSMANN 50 mg/5 ml Şurup’a ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

FERRUM HAUSMANN 50 mg-5 ml Şurup'a ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

FERRUM HAUSMANN 50 mg/5 ml Şurup’un kısa ürün bilgisi

FERRUM HAUSMANN 50 mg-5 ml Şurup'un kısa ürün bilgisi

Endikasyon Bilgisi : FERRUM HAUSMANN Şurup: demir eksikliğinde; antianemik

Günlük Doz: Yetişkin 2-3 kere 1’er ölçek: çocuk: 1-2 kere 1’er ölçek (yemek esnasında ya da hemen sonra)

Kontrendikeleri: alerji hassasiyeti,  ciddi karaciğer ve ağır böbrek veya karaciğer yetmezlikleri, hemolitik anemi, Talasemi, kronik artrit, kan nakli, sideroakrestik ve kurşun anemisi, sebebi demir eksikliği olmayan anemi

FERRUM HAUSMANN Etkileşim: kalsiyum bulunan ürünler, süt, yoğurt, vitamin C, levotroksin

FERRUM HAUSMANN, hamilelikte A  kategorisinde; emzirme ve gebelik dönemlerinde hekiminizi bilgilendirmeden almayınız.

FERRUM HAUSMANN alırken şiddetli karın ağrısı , nefes almada zorluk, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, boğazda ve dilde şişlik gibi bir durumda hekiminizi bilgilendiriniz.

FERRUM HAUSMANN yan etki: koyu renkli dışkı

FERRUM HAUSMANN de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. FERRUM HAUSMANN’ı size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. FERRUM HAUSMANN şurup tedavisi yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir