DİPROMED 5 mg + 2 mg/ml enjeksiyonluk süspansiyon İçeren Ampul

Betametazon adlı etken maddeyi içinde bulunduran DİPROMED 5 mg + 2 mg/ml Ampul, sırasıyla; Endokrin Sistem (insülin ve Cinsiyet hormonları hariç)  Sistemik Kortikosteroidler, Glukokortikoidler ve Betametazon şeklinde sınıflandırılmış olup, H02AB01 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz DİPROMED, KOÇAK FARMA İLAÇ VE KİMYA SANAYİ firmasının ürünüdür .

DİPROMED için kısa bilgilendirme ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, DİPROMED ne ilacıdır; DİPROMED ‘e başlamadan önce uyulması gerekenler, DİPROMED dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; DİPROMED kullanım şekli; yan etkileri, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi DİPROMED Ampul ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

DİPROMED 5 mg + 2 mg/ml enjeksiyonluk süspansiyon’a ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

DİPROMED 5 mg + 2 mg-ml enjeksiyonluk süspansiyon'a ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

DİPROMED 5 mg + 2 mg/ml enjeksiyonluk süspansiyon’un kısa ürün bilgilendirmesi

DİPROMED 5 mg + 2 mg-ml enjeksiyonluk süspansiyon'un kısa ürün bilgilendirmesi

DİPROMED de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. DİPROMED ‘i size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. DİPROMED alımı, yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir