CALES Enjeksiyonluk Süspansiyon İçeren Ampul

Betametazon (3 mg) adlı etken maddeyi içinde bulunduran CALES Enjeksiyonluk Süspansiyon İçeren Ampul, sırasıyla; Endokrin Sistem (insülin ve Cinsiyet hormonları hariç)  Sistemik Kortikosteroidler, Glukokortikoidler ve Betametazon şeklinde sınıflandırılmış olup, H02AB01 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz CALES, KOÇAK FARMA İLAÇ VE KİMYA SANAYİ firmasının ürünüdür .

CALES için kısa bilgilendirme ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, CALES ne ilacıdır; CALES ‘e başlamadan önce uyulması gerekenler, CALES dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; CALES kullanım şekli; yan etkileri, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi CALES Ampul ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

CALES Enjeksiyonluk Süspansiyon İçeren Ampul’e ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

CALES Enjeksiyonluk Süspansiyon İçeren Ampul'e ait Kullanım Talimatı (ilaç prospektüsü)

CALES Enjeksiyonluk Süspansiyon İçeren Ampul’ün kısa ürün bilgilendirmesi

CALES Enjeksiyonluk Süspansiyon İçeren Ampul'ün kısa ürün bilgilendirmesi

CALES de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. CALES ‘i size verilen dozlardan daha fazla kullanmayınız. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. CALES alımı, yalnızca hekiminizin  kararıyla değiştirilmeli veya son verilmelidir.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir