Buda PDF indir

Buda PDF indir, Buda kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Buda kitabının kapağı ise 216 özelliğine sahiptir. 9786254101045 dilinde yazılmış olan Buda kitabını 30.07.2021 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Buda kitabını PDF indir.

Buda PDF

BUDA’YI ÖĞRENMEK İÇİN EN DOĞRU BAŞLANGIÇ
 
Budizm tüm dünya çapında üç yüz elli milyondan fazla inananı olan bir dindir. Buda, Sokrates, Konfüçyus ve Lao Tzu gibi zamanının dinî düşüncelerini tamamen değiştiren ve yeni bir yaşam anlayışı geliştiren insanlardan biridir. Çoğu insan Buda’yı sakince oturduğu heykelleri ve fotoğrafları aracılığıyla tanımakta. Lakin kendisi nasıl bir insandı ve nasıl bir dünya çapında yaşıyordu? Dünyada geçirdiği hemen hemen seksen yıl içinde neler yaptı?
 
Buda ile ilgili bilinenlerin hepsi tarih, efsane ve biyografi karışımı birkaç antik dönem yazıtında var olanlardan ibarettir. Karen Armstrong, bu antik metinlerde yazılanları damıtıp Buda’nın yaşamındaki en mühim anları aydınlatıyor ve Budizmin temellerini açığa çıkarıyor. Bu kitap dünyanın en etkili düşünürlerinden birinin yaşamına ve fikirlerine olağanüstü bir başlangıç.
 
 
“Kısa ama bi hayli kapsamlı… Armstrong bu ağır yükün altından layıkıyla kalkabilmiş.”
Literary Review
 
 “İlginç bir kitap… Dünyanın en gizli ama yine de en etkileyici figürlerinden biri ile ilgili yazılabilecek daha derli toplu ve net bir kitap hayal edemiyorum.” 
The Times
 
“Buda’nın bu biyografisinin klasikleşeceğinden eminim.”
Publishers Weekly
 
“Armstrong, Buda’nın öğretilerinin bütünlüğüne ve karmaşıklığına saygı duyuyor, örnek alınması gereken yaşamına bir pencere açıyor… Paha biçilemez.”
Los Angeles Times
 
“Konu ile ilgili araştırma yapmak isteyen herkes için klasik bir eser olacak…”
The Christian Science Monitor

Buda Özeti

Buda Pdf Oku

Buda Pdf indir

pdf indirme butonu

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir