ASEKET THİO 25 mg/8 mg Film Kaplı Tablet

Deksketoprofen(25 mg), tiyokolşikosid (8 mg) etken maddesini içinde bulunduran ASEKET-TİYO, sırasıyla; Kas-İskelet Sistemi, Antienflamatuar ve Antiromatikler, Antienflamatuar ve Antiromatikler (nonsteroid), Propiyonik asit türevleri ve deksketoprofen + tiyokolşikozid şeklinde sınıflandırılmış olup, M03BX55 ATC koduyla İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundaki ruhsatlı ilaçlar arasında yer alır. Eczaneden normal reçeteyle temin edebileceğiniz ASEKET-TİYO, BERKO İLAÇ VE KİMYA SANAYİ firmasının ürünüdür.

ASEKET-TİYO için kısa bilgi ve prospektüs belgeleri (Endikeleri, ASEKET-TİYO ne ilacıdır; ilaca başlamadan önce uyulması gerekenler, ASEKET-TİYO dozajı; kullanımının emziren veya hamile olanlarda uygun olup olmadığı; etkileşme, sakıncaları; faydaları, saklama koşulları; ASEKET-TİYO kullanım şekli; ASEKET-TİYO’nun yan etkileri, istenmeyen-yan etkilerde yapılacaklar ve tavsiyeler gibi ASEKET-TİYO ile ilgili bilinmesi gereken hususlar)

ASEKET TİYO 25 mg/8 mg Film Kaplı Tablet’e ait kullanım talimatı (ilaç prospektüsü)

ASEKET TİYO 25 mg-8 mg Film Kaplı Tablet Kullanma Talimatı (ilaç prospektüsü)

ASEKET TİYO 25 mg/8 mg Film Kaplı Tablet’in kısa ürün bilgilendirmesi

ASEKET THİO 25 mg-8 mg Film Kaplı Tablet Kısa Ürün Bilgisi

İlacın etken maddesi Deksketoprofen ile tiyokolşikosid; kireçlenme, yumuşak doku romatizması, burkulma, incinme ve ezilmeye bağlı iltihap ve ağrıda, cerrahi operasyon sonrası ağrılarda, ağrı ile birlikte seyreden kas kasılmalarında; antiinflamatuvar, santral etkili kas gevşetici

Doz: 2×1

ASEKET-TİYO, hamilelikte X kategorisindedir, emzirenler kullanmamalıdırlar.

ASEKET-TİYO Yan etki: alerji hassasiyeti, dispepsi, bulantı, diyare, karın ağrısı,

ASEKET-TİYO Tablet de dahil hekimle görüşmeden rastgele ilaç almaktan sakınınız. Hekiminiz nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz yönde  etkiler. Tedavi sürecinde lütfen hekiminizin direktiflerine uyunuz. ASEKET-TİYO’yu size verilen dozlardan daha fazla kullanmanız rahatsızlığınızda daha çabuk bir iyileşme sağlamaz.

Ayrıca dex forte ilacı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir